FRÅGAOLLE

Är hemma hos Anton nu och vi kollar på Fråga Olle.Ligger i hans säng nu och ska snart sova,gick ju upp kvart i 6 imorse och är hur trött som helst.Han ligger iallafall i soffan och ska väl komma och lägga sig här bredvid mig snart.Imorgon är jag ledig,eller ledig kanske jag inte ska säga,vi har hem uppgifter och ska göra allt hemma,har även bara en lektion på fredag som är bild,sen ska vi hem och fortsätta jobba hemma!

Imorgon ska jag hem till min syster och åker direkt här ifrån,ska hämta hennes barn på dagis och ska passa odm tills klockan 9 då hon kommer hem från jobbet.Sover även hemma hos henne och åker till skolan från henne.
Ska lägga mig nu och fortsätta kolla på TV.pussen
michelle

09-09-30

Hej babes!
Har lite brotom nu så det blir ett snabb inlägg.Gick i skolan idag och sen träffade jag Emma.
Köpte även torrschampo också.
Ska slänga in lite bilder från dagen sen måste jag sticka!


michelle


.

För varje droppe jag svalde, drack jag upp min stolthet
Tårarna som inte var för dig, utan saltet du försiktigt strödde i mina sår
De känns att du inte orkade bry dig för en sekund
Men jag har lärt mig sova nu
Och nästa gång jag vaknar – I’ll find another you

In a moment, everything can change

Tisdag idag, en otroligt skön dag! Började skolan 09.20 och hade tre lektioner. Det va skit äcklig mat på lunchen så jag och Freja sprang till konsum och köpte plättar och sylt haha! Sen slutade jag 12.45 och åkte då till Skanstull och mötte upp Amanda, Emma och Ida och gick och fikade på Café Vero. Massa flams blev det, som vanligt med mina brudar. Saknar att gå i samma klass som er, som ALLA er, ja ni vet vilka ni är!

Sen åkte jag och Amanda hem till mig och bytte om till joggingkläder och var ute och sprang i 40 minuter, är så stolt över oss! Sen precis när vi kommit hem så säger mamma att vi måste åka direkt till en visning på ringvägen. Så in fin och fräsh till Söder för att kolla lägenhet, som tur va gillade dom inte den så den blir det inte. Åh vill verkligen inte flytta, hur ska jag klara mig utan Millan :(
Sen fixade jag friskis&svettis kort, så ska äntligen komma igång med träning nu. Det känns mycket bra!

NU: Duschen SEN: Plugga SENARE: Idol

Nathalie

miss my girls


my daaay

hej babes!
har varit i skolan idag,var en kort idag och inte så mycket att göra.Efter skolan så åkte jag och Maya till stan,träffade på Adam så han gick med oss en bit.Fick med mig lite hem,och när jag kom sa mamma att mitt paket från H&M hade kommit så då gick jag och hämtade de.Kom hem och nu sitter jag här,har precis skrivit en uppsats om min praktik och ska nu gå till Ida. Sen ska jag hem till Simon och Lotta.Ha det!Köpte också en ny stav till tungan och en rosa diamant plupp men fick ingen bild på den,

Från H&M paketet
och här får ni 3 andra bilder!

michelle

michelle

09-09-29

Sak snart ta bussen till skolan,sitter och smäller i mig två mackor nu och är jätte hungrig.Ska kolla om det finns något mer att äta,haha!
Nej men ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!
michelle

TIME FOR HEROES

Skrev ju ett inlägg när jag satt i skolan idag,blev ett snabbis inlägg för min lärare kom osv..
Skulle ju möta upp Emma och få tillbaka mina nycklar men vi kunde dock inte ses så jag och Maya tog en tripp till Västermalmsgallerian som ligger precis vid vår skola så det var nära och bra.Letade efter en halsduk och ett par skor men som vanligt när jag ska köpa något så finns det aldrig.Vi åkte till Ringen i Skanstull och kollade men hittade ingenting där heller så vi gick till mina förra praoplats,gud vad jag saknar den alltså.Vill gå i 2an eller 3an nu då man praoar en dag i veckan.
Efter det åkte jag hem och träffade Ida,pratade om lite saker.Usch jag blir så arg på sånt,tänker inte skriva något men ja jag blir hur som helst arg.
Hon gick för ett tag sen och jag har precis tagit en dusch och ska snart lägga mig i sängen och kolla på TV.
Hör att det oskar och regnar utanför,kul och somna då när man är livrädd.



ville så gärna gå på AIK-Djurgården idag med Ida,men hon hade inga pengar så vi tänkte gå på AIK-Hammarby istället.
michelle


i skolan

sitter nu i biblioteket i skolan och letar efter miljö för personalen på en salong.Det är fakitkst riktigt svårt men jag vet ungefär vad jag ska skriva om så et blir nog inte så såvrt.Måste bara hitta bra fakta.

Efter skolan ska jag möta upp Emma och hämta min nycklar sen ska jag hem till Ida.
Nej tillbaka till arbetet.
michelle

michelle

Har nästan precis kommit hem,är så sjukt trött och vill bara lägga mig i sängen och sova.Men tyvärr så får jag inte det för Anton.Sa precis att jag skulle komma och då sa han;nej gör inte det,det är så skönt att ligga här själv.Haha så välkommen är jag till min egna säng.
Hur som helst gick jag ut med barnen vid 1 tiden,vi gick till parken och gick även på Loppis.Sen åkte vi hem till Jessica,kom dit runt 4 tiden.Vi gick till pizzerian och köpte pizza,dock delade jag och Jessica eftersom jag hade ätit och vill helst inte äta sånt.Åkte därifrån vid 8 kanske och mötte upp Anton vid Telefonplan.Träffade också några vänner där som jag inte träffat på länge så det var lite kul.Men nu ska jag gå och borsta tänder och tvätta bort sminket sen ska jag lägga mig i min egna säng!
Godnatt på er
michelle


Nathalie

Torsdag: Sista dagen i skolan för den här veckan. Åkte hem till Ludde efter skolan och sen runt sju mötte jag upp Emma och vi kollade på hans match. Sen träffade jag Millan och i gick hem och kollade på idol och efter det kom Ludde, Jocke och Erik över ett tag.

Fredag:
Studiedag, så slappade hela dagen tills det var dags att fixa sig inför kvällen. Mötte Emma i Flemingsberg och fixade lite grejer sen åkte vi hem till mig och åt och fixade färdigt oss. Sen drog vi hem till Martin och kom väl hem runt två då somnade vi båda två i soffan med tv:n på.

Lördag: Upp hyffsat tidigt för att åka till Farsta för att klippa mig och färga utväxten. Sen blev det lite shopping, sammetstights, grå lång tröja, rosett diadem och träningskläder. Sen åkte jag hem och åt och åkte sen till Michelle och var barnvakt med hon och Emma. Vi lekte i parken med dom små busiga barnen och gick sen hem till Michelle och kollade på Lotta och åt chips med dipp. Sen mötte jag upp Ludde och vi gick hem till mig och vi mötte Millan på vägen så hon följde med upp och efter ett tag kom även Rikard.

Söndag: Sov sjukt länge, och sen åkte jag och Ludde till Farsta för att jag skulle köpa en väska men så blev det inte. Sen åkte jag hem och Amanda kom över och vi sprang ut på en joggingtur, mycket skönt. Nu har hon precis gått och jag ska hoppa in i duschen nu.

Puss

09-09-27

Hallå!
Sitter och målar naglarna på Shania och Sharlene nu,svart och rosa blev det haha!
Målade även mina egna svarta idag.Ska snart ge dom lite lunch sen ska vi gå till Kristallparken och kolla lite eftersom dom har Loppis där idag.Dom har även djur där som dom ska på klappa,sen ska vi hem till dom igen.Får se om jag sover där inatt,lite svårt val.Eller så sover jag hemma hos Anton,om han nu kommer hem har ju inte pratat med honom idag.nu ska jag ge dom lite mat,ha det
michelle


09-09-26

hej på er!
sitter just nu hemma hos mig med Emma,Shania och Sharlene.Åkte och hämtade dom idag vid kvart i 12 då jag mötte Emma i Älvsjö.
Igår var jag hemma hos Simon och Lotta med Ida och Rosita,färgade även Simons hår.Vid 11 tiden kom Anton så då gick vi hem till mig och somnade vid 12 kanske.Vaknade upp imorse och hade en tråkig morgon sen blev allting bra igen.Nu ska Emma blogga sen ska vi ta ut ungarna till lekparken.Ha det!

Michelle

tävling

jag är med i paow.se's tävling om att vinna en mjukisdress.Var med du med!


min mamma är bäst

förut tänkte jag ju önska mig en bärbar dator i födelsedags present,men en vacker dag sa mamma att jag skulle få en ändå så jag inte skulle behöva önska mig en dator.Så då tänkte jag på något annat jag kunde önska mig och då kom jag på att jag kunde önska mig en canada goose jacka.Men idag så sa mamma om jag är snäll så kommer jag få en ändå.Så nu har jag inget att önska mig längre.kul..jätte kul!
michelle


leggins och linne

Det blev ett bara ett par lackleggins och ett vanligt vitt linne.Bilder på det kommer senare för nu ska jag vila!
michelle


bilder sen lördags


FREDAG

Godmorgon..
Har precis vaknat av en glad mamma som väckte mig.Ska snart smäll i mig lite frukost men först en lååång skön dusch.Klockan 12 ska jag möta upp Ida vid bussen och åka in till Ringen för lite shopping hade jag tänkt,som sagt det lär verkligen behövas för min del.
Igår var min sista dag på praktiken,jätte tråkigt!Tyckte om den så mycket.Fick i alla fall en hårfön och ett volym pulver.Sen åkte jag hem mötte Ida och klippte henne,blev faktiskt jättr nöjd och det blev väldigt kort men det var så hon önskade.


jag och emma förra helgen
michelle


Nothing will break me down

Tragedies happen. What are you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure you're still alive.Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? ...That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for.

helt jäkla otroligt

tycker inte ni det här rånet var riktigt häftigt,jag är helt chokad!
fatta vad coolt att dom åkte med helikopter,vilka kommer ens på en sån idé.
så jäkla häftigt,dock inte att dom tog 1 miljard osv men det med helikopter och det var ju förjävla häftigt.
Föresten så är det ju precis bredvid mig,bor ju kanske 1 km ifrån det om inte mindre!

tyvärr funkar inte länken,men det är bara kolla på aftonbladet.
michelle

FÖRLÅT

Så där nu tänkte jag blogga igen,var ju som sagt ett tag sen.Har iallafall haft fullt upp dom senaste dagarna men ändå haft super kul.

Har börjat praoa nu,tyvärr är det bara i 3 dagar och imorgon är det sista dagen och jag trivs som bara den.Om jag fick välja själv så skulle jag vilja vara där varje dag.
Har också fått en makeover där på salongen.Dom har klippt och färgat mitt hår,gjort hål i mitt öra(där uppe),dom har också färgat och noppat mina ögonbryn med en tråd,åh helvettes så jäkla ont det gjorde kan jag tala om för er,åh herregud.Sen har dom faktiskt färgat mina ögonfransar dock är dom redan mörka men nu blev dom lite lite mörkare och jag är super nöjd med allting.Så det ska bli tråkigt att lämna dom imorgon när jag har lärt mig så mycket genom att bara kolla och dom är verkligen super snälla och jätte trevliga.
På fredag är vi lediga från skolan så då ska jag dit och hälsa på igen.
Det är det jag gjort dom senaste dagarna och nu sitter jag hemma hos Anton och väntar på att han ska komma hem från jobbet.Bilder från helgen kommer nog imorgon när jag kommer hem,det blir nog runt 8 tiden eftersom jag slutar klockan 7 på kvällen.

Nu får ni ha en trevlig kväll så skriver jag imorgon igen.pussen
michelle


@ school

Sitter i skolan och har historia nu. Är redan färdig med uppsatsen som tydligen var till nästa veckan så chillar galet just nu, grymt skönt. Har så jävla ont i kroppen efter igår, känns ju lagom kul...

Efter skolan ska jag möta upp Amanda vid götgatan för att shoppa lite, eller kanske gå till frans kom jag på nu, och hälsa på mina gamla vänner hehe. Sen blir det hem och plugga och sen på kvällen kommer Sanna :)

Nathalie

There's a hole in my soul, you can see it in my face

Kom hem för cirka två timmar sen. Orienteringen gick asbra, jag, madde och stina var fan asgryma! Fast är jävligt slut just nu. Skulle göra allt för att få sova men tyvärr så måste jag plugga. Har en historia uppsats som ska vara inne imorron, men det fixar sig, är ju snart färdig!

Ikväll blir det kvällsmys framför idol, så måste plugga på nu! Skriver mer senare <3

Nathalie

Ps. vad vill ni läsa om på bloggen? vad vill ni att vi ska skriva om? Kommentera på nu och hjälp oss bli bättre!


so serious


nathalie

Nu är det orienteringsdags! Ska bara borsta tänderna och sen ska mami skjutsa mig till Kärrtorp. Wish me luck today!


'Cause I love you, whether it's wrong or right

My world was shattered I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darling then and there

Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know that I was blind

Monday

Lång dag i skolan idag. Började egentligen 09.05 men var ju självklart tvungen att åka till Frans innan och lämna in papper och lämna tillbaka böcker. Så nu är jag äntligen helt finito med den skolan! Gillar fan min klass sjukt mycket, alla är grymt sköna och sjukt snälla. Imorgon börjar jag 11.30 för vi har orienteringsdag, jippie vad kul ;)

Igår var jag med Sanna, som jag inte har träffat på sjukt länge så det var kul!

Nej men vilket virrigt inlägg det här blev, ska sova nu iallafall, puss på er

Nathalie


I can't believe that I'm your girl

Igår var jag som sagt på tjejmiddag hos Ida. God mat, dricka och hög musik! Runt elva tolv drog vi hem till Dennis där hela gamla gänget var samlat. Stannade där ett tag sen drog jag och Ludde hem till mig och sov, och på vägen mötte vi även Millan och Rikard :)

Var tvungen att gå upp vid halv tio idag för att lämna tillbaka skorna jag lånade av Sara igår. Så vi gick upp då, åt frukost och sen gick vi med Valle till Dennis där sara va, sen gick jag världens långpromenad med Valle. är så stolt över mig själv haha. Sitter nu och väntar på att Sanna ska komma hit, sen ska vi väl typ baka eller nått :) Nu tror jag fan att jag måste plugga, har sjukt mycket till nästa vecka, jag orkar inte...

Nathalie

Black&White

Vilken klänning föredrar ni?

1.
2.
3.
4.
5.
6.




I'm not scared of dying I just don't want to

Hej på er! Igår var alltså jag och Millan vid IP och kollade på när Rikard spelade match. Det gick väl sådär. Efter det så tog jag bussen till Juliaborg och mötte Ludde och sen gick vi hem till han och sov.

Nu sitter jag här hemma, ska strax hoppa in i duschen och stå där lääänge! Ikväll ska jag på tjejmiddag hos söta Ida. Tror jag vet vad jag ska ha på mig så det blir nog asbra. Sen efter det kanske jag ska hem till Freja i min nya klass, hon skulle ha lite chillkrök med hela klassen men det var inte säkert om det skulle bli av. Men vi får se :)

Nej, duschen nu! Nathalie




pusspåer

Håller på att klä på mig och fixa mig just nu.Ska snart in till stan med Amanda och fylla på mitt busskort till + och sen ska Amanda kolla efter en present till Ida.
Vi ska ju på tjejmiddag ikväll..och då kommer den stora fråga vad fan ska jag ha på mig?
tack för mig.hej på er

michelle

09-09-19

hej på er sötnosar.
Har inte blivit så mycket bloggandet för min del,har inte haft så himla mycket för mig men känner mig sjukt sliten och trött i hela kroppen.
Igår efter skolan åkte jag till Emma,Amanda,Ida och Johanna som satt och fikade i skanstull.Satt där ett tag och pratade sne åkte jag och Emma hem till mig och tog det lugnt.
Vi gjorde iordning mat och sedan klippte jag henne.Klippte inte så himla mycket med jag tyckte iaf jag var duktigt för att vara första gången jag klipper på en riktig människa.
Vi åkte sen till Hornstull för att vi tänkte sola lite,klockan var väl runt 9-halv 10 och vi trodde verkligen itne att vi skulle hinna men det gjorde vi och solade i 20 minuter.Åkte hem och somnade nästan på direkten,
Nu har hon åkt hem och jag sitter och väntar på något ajg inte vet vad jag väntar på.
Ska gå och borsta tänderna nu.Ha det!

michelle

nathalie



På med mössa, vantar och halsduk. Det vankas match på IP!


SP1B

Har gått två dagar på Kärrtorp nu, och fy fan vad glad jag är att jag bytte! Är så grymt äckligt jävla lycklig just nu att det inte är sant! Nathalie


JAG BLIR GAAAALEN

Nu är jag riktigt arg,jag kommer också seriöst klia sönder mig snart.
Förut när jag duschade så fick jag varje gång små prickar runt axlarna,armarna och runt brösten.Det har kliat jätte mycket men sedan gått bort,så har det varit konstant nu ganska länge runt 3 månader kanske.
Och nu helt plötsligt så får jag det överallt,och dom kliar..fyfan vad dom kliar säger jag bara!
Och när jag sov hos Anton fick jag två stora prickar på benet som ungefär ser ut som myggbett och jag får panik,jag blir verkligen arg för det kliar så himla mycket.Så nu ska mamma ringa och boka tid och kolla om jag är alergisk mot något och så måste jag byta sängkläder för att se om det har något med det att göra,kan ju vara kvalster eller så.
plus att jag är sjuk då blir det ännu värre!
Nu ska jag ut med Ida.Ha det!
michelle


09-17-09

Jag är med och tävlar i Paow.se's tävling och kan därför vinna en mjukisdress.
Var med och tävla ni också,tävlingen hittar du här

mina prinsessor

hallå!
hade ju bara springning idag i skolan,dock sprang jag inte men jag gick 5 km på 52 minuter.Hade feber och mådde skit.Sitter just nu och dricker te och hostar.
Var ute på en promenad med Lovisa,även fast jag hade världens träningsverk men det gick bra ändå dock frös jag sjukt jäkla mycket.Hoppas bara jag inte blir sjuk tills jag ska till min syster som fyller år och äta tårta,vill inte smitta ner barnen heller.
Ska hoppa in i duschen nu en snabbis och sen krypa ner i sängen och kolla på Idol och Kändisljungen.


älsklingar

michelle


GODNATT

Sitter i Antons säng nu och ska snart lägga mig ner och sova.Han har tyvärr redan somnat,snällt..verkligen!
Hur som helst kom jag hit vid 6 tror jag,åt hemmagjordpizza och sen gick jag och Anton till Ica maxi.Köpte hem lite gott som jag knappt åt någonting av.Kollade på idol och andra avenyn sen hamnade jag här så nu är det dax att sova.Imorgon ska jag ju dock springa 5 km så jag måste ha en skön sömn känner jag.Ska möta alla i slussen 20 över 10.SÅ ha en underbar god och bra sömn nu snyggon.

michelle


NÄSTA KÄRRTORP

Yepp you heard me! JAG KOM IN PÅ KÄRRTORP!!!! :D VET NI HUR GLAD JAG ÄR NU!!! :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Nathalie

hej babes

Kom hem från skolan för ett tag sen,har hunnit äta lite grann och ska snart hem till Anton.
Känns inte som jag är på världens bästa humör idag + att min kamera på mobilen har gått sönder och jag använder aldrig digitalkameran.Det är ju både min och mammas,vill inte att hon ska se mina bilder!
Kanske får ta och önska mig en sån i födelsedagspresent eller i julklapp.
Ska slänga ner mamma nödvändigheter i väskan nu som jag måste ha med mig imorgon,ska ju speinga 5 km imorgon i Hellasgården.hej på er

Michelle

Mornin' sunshines

God morgon på er! Sitter just nu och äter min otroligt goda frukost: Cherrios eller hur det nu stavas med yoghurt och multivitaminjuice :D Ska snart röra mig mot skolan, men kom precis på att jag glömt att göra läxan... Inte bra, inte bra!

Nathalie

Seg måndag

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Dagen har varit ganska seg, som alla andra måndagar dåra. Känns som den här veckan kommer bli tung. Hundra läxor, slut på en viss sak och inte ork med nånting. Aja det här ska inte bli något jävla depp inlägg.

Imorron ska jag fika med Amanda och Max tydligen haha, och sen ska jag hem och plugga. Men ska försöka blogga lite ändå. Nej måste springa till duschen nu!



haha bild från nollningen, sjuuukt snygg

Nathalie


GODMORGON

Sitter helt fixad och redo att gå till skolan men dock går inte min buss förns 06 så jag får sitta här ett bra tag till.
Börjar ju inte förns klockan 12 idag eftersom vår lärare skulle till läkarn tror jag.Så Anton väkte mig klockan 8 när han skulle upp och efter det var jag ju inte så där sugen på att sova och var jätte pigg.Men självklart somnade jag en kvart innan jag skulle gå upp och då ville jag verkligen inte gå upp.Men det ska bli skönt att sova ensam inatt eftersom Anton sovit här sen i Torsdags.Men ska hem till han och sova där imorgon.
Usch jag får fortfarande rysningar i hela kroppen när jag kollar på min blåsa.


Michelle


min gigantiska blåsa


Fy fan,jag kommer ihåg när jag fick den där äckliga blåsan på handen.Ussssch den var så jävla äcklig.Mitt på handen också så jag inte kunde göra någonting.Ångrar att jag inte tog en bättre bild men den var riktigt stor ungefär 2 cm på både längd och bredd.

Jag och en kompis Lovisa skulle klistra ihop våra händer hade vi tänkt,och på NO:n så höll vi på med limpistoler så då tyckte vi det var en bra idé att limma ihop dom där så jag sprutade lim på handen. OCH FY FAN VAD ONT DET GJORDE! jag trodde helt seriöst jag skulle dö.och där har ni ju resultaten och det blev inget att sätta ihop händerna något mer
Michelle


drägg

Nu har jag äntligen lite lugn och ro.Anton ligger i sängen och är tyst och tittar på TV,haha det låter som han är ett litet barn.men hur som helst så var jag ju hem till Ida,där bakade vi en kladdkaka som smakade.. ja som en sockerkaka ungefär.Sen gick vi ut och skulle möta upp Anton och Mattias.Vi satt och pratade gamla minnen sen gick vi hem för Anton skulle baka en äppel smulpaj som smakade skit rent utsagt.Ska lägga mig i sängen nu och kolla på någon film.
Ha det!

en riktigt gammal bild på mig sen 2007 tror jag.
Michelle

I had to fall too lose it all

Nu måste jag springa. Ska möta Amanda om tio minuter i Örby för promenad i området. Hörs senare när jag är hemma! Puss, Nathalie

i want you you you

Har precis fixat mig och Anton ringde för en stund sen och sa att han var tvungen att åka hem en snabbis så jag ska hem till Ida så länge.Hon är ju redan sjuk så det spelar ingen roll om hon smittar mig eftersom jag också börjar bli sjuk.Förmodligen skriver jag när jag är hemma hos henne. Ha det!


09-09-13

God morgon..
Gick upp för ett tag sen och har precis smällt i mig en god frukost.Sitter och kollar på Idol och har sjukt ont i magen och börjar känna mig sjuk.Ska snart lägga mig i sängen igen och bara ta det lugnt med missen och vänta tills Anton kommer hit efter jobbet.Nej nu blir det sängen.


Michelle


You got someone to blame

Blir ett inlägg nu snabbt innan jag måste sova. Nollningen igår (fredags) var sjukt galen. Först var vi på plattan och fick lite uppdrag, jag fick bland annat doppa mig lite i fontänen, leka hund med en riktig hund, sminka mig fult som fan, lägga mig i en frysdisk och leka grönsak (?) och få fjortis skrivet i pannan, sådär lagom kul. Sen drog vi till hellas där alkoholen kom in. Va med i tre lekar men drack typ ingenting. Hade inte lust att klunka ren äckelvodka och däcka mitt i skogen. Dessutom blev alla aspackade och sprang runt och skrek så jag och Amanda drog därifrån först tror jag. Var på väg till Kärrtorps nollning men vi hamnade helt och helvete så vi möte upp Millan, Mimmi och Linnea och drog hem till Linnea. Tvättade bort allt i ansiktet, åt lite och sen drog jag och Amanda hem.

Idag har varit en sjukt lugn dag. Vaknade vid tio och åt frukost sen gick jag och la mig igen för var sjukt trött. Sen drog jag till Emma där hon och Tove befann sig. Åkte hem och åt och åkte sen tillbaka dit med Amanda. Vi satt på balkongen hela kvällen och prata och lyssnade på musik. Sådana kvällar behövs också.

Nu ska jag sova, känner att det är alldeles försent med tanke på att jag ska upp sju imorgon och jobba, inte kul. Men pengar Nathalie, pengar... Sen blir det catch-up fika med Sannis. Efter det blir det antingen fest eller träffa Ludde.

Puss på er, Nathalie

Bilder kommer sen, I promise

M

Tidigare idag kom Ida över.Vi låg och pratade och gick sedan till affären för att köpte kokos och bröd.
När vi kom hem började vi baka,det blev Silvakaka tror jag den hette.
Fick receptet från skolan.Ska kolla på TV nu sen ska jag och Anton gå hem till Manno.

galet

Vilken kväll igår,men rolig var den tills en person fick lite för mycket i sig och inte kunde stå på benen och bara låg och skakade så vi fick hjälpa henne.Fick ringa Jocke som fick komma och hämta oss ute i hellasgården.
Vi var ju som sagt på Frans nollning igår och kolla inne på plattan när dom skulle göra olika saker.
Efter så åkte alla in till Hellasgården och skulle börja göra alkohollekar,som jag och Maya fick vara med på men dock drack inte Maya och var inte heller med.Men det var ju såklart jag,kanske inte så ovanligt att jag alltid är med på sånt och oftast bjuder på mig själv.
Tyvärr funkade inte min kamera på mobilen så det kommer förmodligen bilder senare.Nu väntar jag på Ida som kom precis.pussen
Michelle


Nathalie

Åkte hem efter skolan iallafall. Ska byta om nu snabbt och försöka få i mig lite mat. Sen bär det av till stan, hoppas det blir kul!

Tjing!

 


IDOL 09



Mina favoriter hittils. Så grymt jävla bra. Hoppas dom kommer långt

Nathalie


"We call them nig... no we don't. We call them wienerbreads."

Hallå på er! Haft en sjukt rolig skoldag idag, tack vare mina otroligt roliga kompisar :) Har även suttit och lekt matchmaker hela kvällen och det har gått sjukt bra! Är så glad för amandas skull hihi.
Efter skolan drog jag och Ludde hem till mig och mysteeee. Sen va han tvungen att gå för han hade match. Då passade jag på att plugga lite så nu är allt färdigt, i bra tid dessutom! Är så stolt över mig själv.

Imorron är det nollning så kommer förmodligen inte blogga på hela dagen, men ni får stå ut!

Skulle lagt in några fina bilder från idag men fattar inte riktigt hur man gör med nya datan haha, ska försöka lista ut det.

Puss, Nathalie

michelle's

Ska gå en promenad nu med Emma,tror hon skulle hämta någonting hos Nathalie så vi tänkte gå dit och hem.
Så Anton kommer inte förns senare när jag kommer tillbaka.pussen

TJOHO

Sov ju hos Anton igår och somnade så fort jag la ner huvudet på kudden.Och vaknade upp med ett glatt humör dock kände jag mig lite seg och trött. Vi hade ju bara en "lektion" idag och det kom en tjej från loreal som berättad massor med saker sen slutade vi,tror det var vid 11 någongång.Då stog Emma och Amanda utanför med tre andra kompis så jag följde med dom tillbaka till deras skola och åt även lunch där också.Var med på deras två lektion, och fy vilken klass haha!
Fick åka ner till älvsjö där jag skulle på ett "möte" och det gick bra,sen åkte vi hem och bestämde oss för att jag skule göra en kladdkaka så nu sitter jag och väntar på att den ska svalna lite.
Senare kommer Anton också,mer uppdareing sen.


skit snygg

Michelle


om livet var lika enkelt som att sjunga en sång, så skulle jag börja med att sjunga med en gång.

Tänkte lägga in några bilder idag men tydligen så funkade inte det konstigt nog.
Men hur som helst jag gick upp till klippet i Fridhemsplan och köpte lite naturgodis,tyvärr är det inte så himla nyttigt men det slank ner i magen ändå.
Ska strax gå och duscha sen ska jag nog lägga mig eftersom vi börjar 9 imorgon,skulle egentligen börja 8 men någon från Loreal kommer och ska lära oss om permanenting tror jag det var.
Har ju bara en lektion imorgon och sen ska jag hem,slutar runt klockan 12 någon gång.

nej duschen var det ja.
Michelle

Sverige-Malta

Ligger just nu i sängen och kollar på Sverige-Malta, Sverige leder med 1-0 och vi hoppas slutresultatet blir så, om inte bättre! Dagen har varit bra, fast ganska seg skoldag. Först mentors tid sen svenska. Efter det gick jag och Elin och åt på donken och sen var det idrott. Sen slutade vi och jag åkte hem och mötte Millan. Just nu borde jag egentligen plugga men det orkar jag inte. Får ta det imorron istället. 

Helgen ser ut att bli rolig. Fredag så är det nollning, fast ska bara vara med inne i stan sen ska jag dra till Kärrtorps nollning, verkar mycket roligare! Lördag blir förmodligen lugn, ska nog köpa vinterjacka med mami och sen på kvällen ska jag försöka dra med några på bio för på söndag jobbar jag nämligen. Sen på söndagkvällen ska jag kanske på fest i spånga hur sjukt det än låter haha. Men eftersom det är många "fransare" som ska gå så gör det väl inget haha.

Nu ska jag hämta lite isté och sen kolla på ett avsnitt av the hills, sjukt bra!


weird pic

UPDATE: VINST TILL SVERIGE!


09-09-09

Sitter just nu hemms hos Anton och gör ingenting.Åkte direkt hit efter skolan eftersom det är så nära.Så vi tänkte kolla på fotbollen ,eller anton gör det redan nu.Men jag är inte så intresserad
I skolan hade vi jätte kul,men gud så långtråkigt det kan vara idag.Vi fick iallafall klippa på ett långt och hår på hela huvudet idag,jätte kul men satans vad arg jag bev när det inte såg bra och och blev helt ojämt.
jaja slutklagande! Michelle

God morgon!

God morgon på er! Nu är jag helt färdig fixad och ska alldeles strax börja röra mig mot skolan för en ny dag. Idag är Elin tillbaka från spanien dessutom, YEY! Hon kommer säkert vara jätte brun den skitungen :(

Ni får ha en super bra dag! Det känns som jag kommer ha det :) Nathalie


God morgon puss till er! (mig just nu)


i don't wanna live that life

Borde egentligen ligga och sova nu. Men det går inte. Antar att jag sov förlänge idag. Imorron börjar jag tio så det är skönt. Riktigt slapp dag då jag bara har mentorstid, svenska och idrott. Men tror jag "glömmer" kläder till det hehe. Bara för denna gång, promise!
Nu ska jag spela harpan och hoppas på att jag blir trött!

God natt sötisar

Nathalie


Jag idag, säämst bild men aja!


GOD NATT

Nu har jag både:
- varit på föräldrarmöte
- kollat på idol
- och även kollat på andra avenyn.
Ni som undrar varför jag var med på föräldrarmötet var för att våran mentor tyckte det var bra så våra föräldrar kunde se vilka vi umgicks med osv.Om en liten stund ska jag lägga mig i sängen och försöka sova eftersom vi börjar så otroligt tidigt imorogn och jag måste åka här ifrån vid 7 tiden.Ska även möta upp Maya då så vi kan åka tillsammans.
Ska ta och ringa Anton nu och gå och borsta tänderna. nattinatt

Michelle

Duktiga jag!

Enda sedan jag skrev det sista inlägget har jag pluggat, och guess what? JAG ÄR FÄRDIG :D Och inte bara med engelskan som jag hade planerat utan också med samhälle. Fy fan vad skönt säger jag bara.
Nu ska jag varva ner lite, kolla på Idol och sen lägga mig tidigt. Just fan, imorron har jag gympa :O Vad ska man ha för kläder?! Det blir första gången jag har gympa på frans. Sen efter det ska jag möta upp Sanna och vi ska fixa gymkort. Ska bli skönt att börja träna. Dessutom var jag och Sanna asgrymma på det haha.

Nej nu måste jag fixa lite gott innan Idol. Skriver kanske mer senare. ♥

Nathalie


Bra låt



Dreaming bout the day when you'll wake up and find
That what you're lookin for has been here the whole time

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me
You belong with me

you belong with me

Just ni sitter jag i sängen och pluggar på för fullt! Det går super bra, är väldigt stolt över mig själv haha. Ska försöka göra färdigt allt innan åtta för då kommer Millan över och vi ska kolla på Idol! Man kanske ser någon man känner, för vet faktiskt väldigt många som sökte iår.

Nej nu måste jag plugga vidare, vi hörs senare!

Nathalie

Jag vill kunna gå den lyckliga vägen utan
att du alltid drar ned mig igen.
Jag känner hur ett steg fram alltid
leder till att jag halkar tillbaka.

yes man,vi klarade det!

Hallå där!
Kom hem för ett tag sen,har varit på ett möte.Det gick jätte bra och jag är jätte glad.
Efter det fick jag och mamma åka hem med Nathalie plus hennes föräldrar och sen lilla Walle.
Så nu har jag och mamma ätit lite makaroner sen ska vi på föräldrarmöte.
Nu ska jag be henne om lite pengar sen ska jag möta upp Ida.


Michelle


I had to fall too lose it all

Har inte blivit så mycket bloggning på sista tiden men nu är jag tillbaka! Har fått en bärbar data så det är toppen!
Helgen var sådär, hände en mycket tråkig sak men det orkar jag inte ta upp nu.

Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag och Emma och red :) Kul att komma igång faktiskt!

Min vecka ser ut så här.

Tisdag: Möte och träffa Ludde
Onsdag: Träffa Sanna
Torsdag: Plugga
Fredag: Nollning
Lördag: ?
Söndag: Jobb

Nathalie


nattinatt

Så nu är jag hemma igen,blev en liten promenad och en hel del pratandes.Vi har ju trots allt kännt varandra ett bra tag nu,över 12 år iallafall.
Hur som helst så går det jätte bra i skolan,och jag är väldigt glad över att jag går min klass.
Ska strax hoppa in i duschen och ta en låååång dusch. Sen ska jag mysa med missen och kolla på tv,sen blir det en skönhetssömn.jag tackar för mig!
Michelle

starx tillbaka

ska ut på en promenad med ida,kommer tillbaka strax då det blir mer uppdatering.
michelle


09-06-09

Gårdagen var väl ganska kul.Det började med att Maya frågade om vi ville komma på fest och självklart ville vi ju det.Men Maya fick inte gå ut så vi fick möta hennes kompis Simon och som visade oss vägen till festen som också var där på festen.Jag och Amanda åkte hem vi halv 1 någongång och sen åkte jag hem till Anton.Ja det är väl det jag har gjort,var också och köpte en ny bärbar dator till honom igår på dagen annars finns det inget mer jag har gjort.

Nathalies internet strular så får se när hon skriver,plus att hon inte mår så bra idag antar jag.
Nej ska fortsätta göra lemonadsaft med Anton nu.pussen


haha så jävla snygga!
Michelle


09-09-5

Äntligen har jag hittat något,jag måste verkligen köpa nya kläder. Ska iallafall ha en svart klänning på mig,tror jag iallafall,inget är planerat än.ska hem till nathalie och kolla in hennes garderob om jag hittar någonting kanske.
Nu måste jag bara stressa mig iväg hem till Anton och vara där ett tag sen bär det av hem till Nathalie där det blir lite goda drinkar och tacos.pussen


ha en trevlig lördagskväll för det ska jag ha!
Michelle

jag vill också ha en bebis

Jag har panik,vet inte hur jag ska hinna. Måste välja kläder inför ikväll som jag absolut inte har någon aning om vad jag ska ha på mig.jag blir galen!
Måste sen iväg hem till Anton,dock skulle jag åka nu klockan 12 var det planerat men eftersom jag precis kommit ur duschen hinner jag inte åka nu.Har suttit och läst en ny gravid tjejs blogg också,kan verkligen inte få nog av gravid unga tjejer.
Igår kom jag iaf hem runt halv 12 efter en kväll hos Nathalie med Nathalie,Millan,Millans pojkvän,Ludde och Erik.
Vi dippade grönsaker och spelade idol-spelet.
Nej,välja kläder va det ja.
Michelle



rakt eller lockigt ?

kommer ni ihåg att jag berättade det där med permanentingen,och att vi ska få föra på varandra men jag vet inte vilket av dom jag vill ha!
kolla på bilderna och skriv en kommentar om vad ni tycker är ni snälla.

 

sådär , vilket av dom tycker ni jag borde ha?

Michelle


snabbis inlägg

Hinner inte skriva så himla mycket.Men anledninger till att jag inte skrivit i veckan är för att jag har sovit hos Anton hela veckan så jag har inte haft tid. Och nu ska jag hem till Nathalie och mysa med henne och Millan. Får helt enkelt se vad vi hittar på.Nathalie får slänga in ett inlägg medans jag är på väg dit så skriver jag igen när jag kommer hem till henne. pussen


jag och philip i skolan

Michelle


09-02-09

Skulle egentligen skriva igår men efter en tråkig händelse så tappade jag helt enkelt lusten.
Har hur som helst bara gått i skolan och har lärt oss klippa , så idag var första gången och det gick super bra!
Imorgon så ska vi lära oss håruppsättningar på långt hår.
Jag har också en idé men vet inte vilken utav dom två alternativen jag ska ta, vi ska ju lära oss permanenta och då får vi också göra på varandra. Så jag funderar på om jag ska gör spikrakt hår eller som jag hade idag , då jag gjorde det med en trippeltång men bilder på det kommer imorgon.
Ska kolla på film med Anton snart , men först ska han spela CS. så vi hörs imorgon.


så här såg mitt hår ut igår , lockarna är gjora med en plattång!

Michelle

 


design

vinn en snygg design här

SP1C

Det känns bra nu. Har kommit in bra i klassen nu och den är faktiskt helt okej. Lärt känna riktigt roliga människor dom här dagarna. Så det känns bra, vet faktiskt inte om jag vill byta klass längre. Skola vill jag nog fortfarande byta, men klass? Vi får se. Nu ska jag sova, imorgon har vi resursdag. Vi ska fika med tvåorna och treorna i vitabergsparken, den riktigt då får vi hoppas att det blir (internskämt mellan mig och Amanda haha)

God natt på er <3
Nathalie

.

Om du ser mig hålla någon annans hand,
så är det inte för att jag älskar honom.
Nej det är för att du aldrig höll min.
Om du ser mig skratta så är det inte för att jag har kommit över dig.
Utan för att jag är så jävla trött på att gråta över dig.
Om du ser mig leva igen, så är det inte för att jag vill få dig tillbaka.
Jag vill bara ta tillbaka det som du tog från mig.
Och framför allt, om jag blir kär i någon annan, så är det inte för att jag vill det.
Utan för att du aldrig var där för att stötta mig när jag behövde dig.
Du betydde verkligen allt för mig och de gör du fortfarande
för känslorna som jag hade för dig kommer aldrig försvinna.
Jag säger inte, att jag inte kan leva utan dig
För jag vet att jag kan, men vill jag?

RSS 2.0