massor med glass

Gör som jag och bli medlem på sommarglass.com om du vill ha massor med glass.
Du får glasschekar som skickas till din mobil och du visar bara upp dom i kassan.


hemma hos Anton

Sitter för tillfället hos Anton och har ont i hela kroppen eftersom jag har gått runt hela sverige idag känns det som.
Jag och Anton gick ner till hans mamma och sedan vidare till Fridhemsplan och köpte ett par Converse till honom samt ett par shorts , så nu är han riktig fin och stilig.
När vi var klara mötte vi upp Jim och hans kompis Johan för att äta lite , så det blev en sallad för mig och lite cola sen gick vi upp tillbaka till Fridhemsplan och ja vad gjorde vi där ? Det kommer jag inte ens ihåg.
Jo juste Anton köpte två filmer , så han och hans mamma kollar på en film nu som jag inte vill se för jag inte har sätt första.

Imorgon ska jag möta upp min älskade vän Nathalie för att kolla lite i stan. Får se om jag hittar något.
Nej nu ska jag gå och göra något busigt..
pussen /M



Lördag!

Förlåtförlåtfölåt att jag inte skrivit på länge, men det har varit full rulle på sistonde! Som sagt, igår va vi hemma hos mig, galet spårat kul är tre ord jag kan sammanfatta kvällen med!
Idag har varit en chilldag, jag och amanda gick ner till älvsjöbadet och solade (vi badade inte) och efter ett tag kom emma och dea. Sen kom Jocke och hälsade och vi åkte på äventyr med bilen. Sen hem snabbt och fixa sig och nu ska jag dra ut och träffa en massa vänner, kvällen ser ut att bli mycket fin!
Bilder och allt sånt kommer imorron, puss på er /N

090627

Har precis vaknat till liv efter en kväll/natt hemma hos Nathalie som var ganska kul.Vi badade även i Älvsjöbadet och för första gången var jag nästan inte sist i , utan först! Jag badade även längst tror jag om jag inte minns fel. 
Kom hem till Nathalie och jag och Sara la oss och badade i henne bubbelbadkar , dock blev det inte så länge för vi fick inte bada så sent så vi gick upp och fortsatte hålla igång. Sen slocknar nog minnerna , kom iaf hem runt 2 tiden tror jag och var helt död. Somnade direkt och nu sitter jag här lite halvdöd.

Snart ska jag möta några vänner för lite picknick och lite bad idag igen , så jag måste packa väskan och knalla iväg. 
Är även lite besviken på Nathalie som aldrig skriver någonting. Dumma henne!
Innan jag åkte till Nathalie

Innan jag åke till Nathalie
Hos Nathalie :)


hallå

Nu är jag hemma hos Nathalie och ska snart få åka bil hem för jag orkar verkligen gå. men jag skriver när jag kommer hem, eller imorgon! Ha det så bra! pussen / M

Förlåt

Har varit helt upptagen varje dag just nu , eftersom jag börjar bli frisk är jag väldigt mycket ute nu.. i solen osv.
Igår var jag i stan med lilla Emma och fick med mig lite saker hem och sedan var jag ute och träffade Amanda och Brickan.
Idag har jag varit iväg och solat och bränt mig , är helt knallröd på kinderna och näsan men får hoppas på att det lägger sig snart. Håller på att fixa mig nu och ska snart träffa Emma , och ikväll blir det hem till Nathalie.
Håller på att ladda upp bilder så det kommer upp snart. pussen /m



GOD NATT

Förlåt för en dålig uppdatering , men har varit i full gång hela dagen i dag.Eftersom jag bara suttit inne i 2 dagar nu.
Just nu är jag med Emma som jag har varit med i stort sätt hela dagen idag och vi har haft det jätte mysigt.
Hon kom till mig vid 3 tiden då vi började göra lite sallad men min älskade mor , dock så råkade jag bränna baconen som vi hade i. Sen satte vi oss på balkonen och åt och pratade , salladen gick åt eftersom vi inte har ätit någonting dom här dagarna vi varit sjuka. Sedan tog vi en tripp till Mc'Donalds och åt glass & paj , sen var det bara att gå hem och börja sminka oss för vidare färd till flatenbadet. Så vi gick till älvsjö och tog bussen och mötte upp Axel och Erik och tog en annan buss dit.
Det var ganska trevligt , men när myggorna kom och det blev tråkigt och kallt bestämmde vi oss för att gå hem så snälla Jocke kom och hämtade oss. Så nu sitter vi här och ska sätta på en film och sova. Så god natt på er alla trötta och glada.
pussen /M

fler bilder kommer imorgon


"Det här är som Titanic"

Dålig jag har varit på att blogga idag, men det har varit så fint väder så jag har varit ute och har inte orkat. Jobbade till tolv idag, sen åkte jag och mötte Ludde, Dennis och Sara i gullmars, sen åkte vi till slussen och tog färjan över till djurgårdn och gick på skansen, grymt mysigt! Imorron ska jag till Långholmen och bada med amanda, årets första dopp blir det nog! Kan inte fatta att jag inte badat än, har blivit största badkrukan. Aja bilder från idag får ni imorron, nu ska jag sova. Puss /N

På måndag får alla vi 93:or reda på vilket gymnasium det blir till hösten, jag är så jävla nervös, vill inte veta. Om jag inte kommer in där jag vill kommer hela min sommar vara förstörd, tro mig...



KEFA!



godmorgon

Har precis fått i mig lite frukost och börjar känna mig en aning lite piggare nu. 
Idag tror jag att jag ska träffa Emma , första gången man kan gå ut eftersom jag bara har legat hemma och svettats som en gris. Så det ska bli skönt att gå ut och få lite frisk luft. Men frågan är vad det är vi ska göra eftersom att jag inte kan vara i solen för mycket heller.Så ja vi får se vad man ska göra.

Nej nu ska jag faktiskt in i duschen och börja fixa mig. Ingen idé att ta på sig smink idag eller ?
Aja , nu måste jag gå. 
pussen / M


God natt

Ska alldeles strax gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorron. ÅH JAG ORKAR INTE! Det är ju föfan sommarlov, inte ska man behöva jobba då. Aldrig mer säger jag bara, aldrig mer! Efter jobbet ska jag till skansen och tralla runt där haha. Det blir kul.

Nej måste hoppa i sängen nu, annars kommer jag vara död imorron, puss /N


Sommartider

Hallå babes! Kom hem från stan för nån timma sen. Mötte upp Amanda efter jobbet och gick omkring på stan i det underbara vädret. Vi satte oss och åt på Hurtigs konditori, eller jag åt. Sen shoppade vi vidare och sist satta vi oss i kungsan och åt glass! Kom hem med massa fint men orkar inte ta kort, det blev 2 klänningar, 2 långa linnen, 2 randiga tröjor, underkläder och smink och 2 skärp.





dagens outfit





/N

Tillbaka

nu är jag tillbaka igen , usch vad länge jag fick vänta satt där nästan i 1 och en halv timme.Så nu ska jag äta tre stora bitar penicillin i 10 dagar. Ska försöka få i mig lite frukost nu , om jag klarar av att svälja såklart annars får jag sitta här och vara hungrig som ett djur.
Nu ska jag gå och lägga mig på soffan och kolla på tv. 
pussen / M

  
såhär ser jag ut just nu , och det är inte kul !


snabbinlägg

hinner inte skriva nu , ska dra på mig ett par byxor och gå ner till Älvsjö Vårdcentral ensam för att kolla så det verkligen är halsfluss så jag kan få pencelin mot det. Och det ser jag verkligen inte fram imot. 
Nej nu måste jag springa , önska mig lycka till.
pussen / M

halsfluss ?

perfekt ! Halsfluss nu till sommaren det verkar ju vara helt OK. Nej men helt seriöst jag orkar faktiskt inte , varför är det alltid jag som drabbas av allt , Anton åker til Peace & Love imorgon och jag blir helt ensam + att jag får halsfluss.
Nu sitter jag och dricker Te och har på mig allt man kan ha på sig för jag fryser så himla mycket.Sen är jag väldigt hungrig eftersom det ända jag ätit idag är Lilla menyn på Mc'Dolands.

Slut på klagandet. Idag var jag i stan med Amanda , vi hade ganska kul tror jag , även fast jag höll på att dö och svimma. Men hon var så snäll mot mig och köpte glass och sånt. Vi åkte även till bredäng för att hämta upp pengar till Anton från hans pappa , sedan åkte vi till Zinkensdam och mötte upp honom där. Tillbaka till stan och kolla runt lite och sen va ajg hemma vid 7 tiden och har legat på soffan sen dess. 

jag kommer sakna dig , vi ses på måndag


Sunshine day

Hallå! Idag har jag jobbat sjukt hårt så är jävligt trött just nu. Gick upp fem imorse, och jobbade mellan 6-14, illailla. Första dagen på min tre-veckors period sen är jag LEDIG. Det känns förjävla underbart. Då blir det gotland, turiket och bara vara hemma och spendera all min tid med mina underbara vänner som jag inte kommer gå i samma klass med till hösten, det känns lagom kul. Men nu ska vi inte tänka på det, sommaren är lång!

Efter jobbet så åkte jag in till stan, blev så att jag träffade Sara, Dennis och Ludde istället (förlåt flickor men jag tror ni fattar). Men träffade även på Michelle och Amanda sen. Emma är tyvärr assjuk efter hennes kvällsdopp i långsjön som jag valde att hoppa, det är jag glad för annars hade jag väl också varit hemma sjuk som bara den. Fick iallafall med mig tre saker hem:


orange volang-klänning från SALT



enkel blå tubtop från CUBUS



superfin jeans-skjorta från CUBUS, bilden gör den inte rättvisa!

Nu ska jag se Momma's boys, helt sjukt program och sen ska jag faktiskt sussa. Puss på er /N

jag är sjuk

Helt seriöst orkar jag inte om jag ska bli sjuk , och vem har smittat mig egentligen ?
Jag har värdlens huvudverk , nackspärr , mår illa och så himla ont i halsen. Jag tror jag börjar få halsfluss för såhär kändes det förut när jag fick det och det är itne skönt kan jag säga.
Nu kom jag också på att jag tror det är Millan som smittat mig för hon hade ont i halsen. Jädrans unge..

Men iallafall , snart ska jag börja fixa iordning mig och dra in mot stan. Där jag ska möta upp Emma och Amanda för en lite tripp på stan. Senare kommer Nathalie. Får se hur länge jag orkar vara i stan innan jag svimmar av eller någonting.
Måste börja sminka mig nu, skriver sen. 
pussen / M


Rimbo 10-17/6-2009





































nobody said it was easy


Söndag

Godmorgon på er.
Jag och Nathalie har precis ätit frukost , det blev vitlöksbröd och iste , passar ju perfekt eftersom jag ska åka hem till Anton snart och stinker vitlök.
Nu håller vi på att göra oss iordning och vänta på Nathalies mamma ska komma hem så vi kan gå en promenad med walle upp till Hagsätra.
Nu ska jag börja sminka mig så vi hörs sen , får se om jag skriver något när jag är hos Anton.
pussen



YOU'RE MY WONDERWALL

Ja som michelle sa så slutade midsommar med en massa blåmärken och sår och en trasig cykel som låter som en jävla moped, men vad gör det när man hade skitkul?
Började med att jag åkte hem till Michelle därifrån gick vi till Michelles mammas kompis och åt silllunch och allt som hör till en svenska midsommar, sen åkte vi hem till mig och grillade med alla mina grannar. Sen cyklade vi iväg med Millan till robin som hade fest, va där ett tag, sen drog vi och träffade Rasmus och Gusten, ett bra tag sedan man såg dom!
Sen är resten av kvällen historia kan man väl säga!

Michelle sov hos mig och sen runt två åkte hon hem och då kom Ludde hit och vi såg på strandvaskaren, sen gick han. Och nu väntar jag på att båda dom ska komma tillbaka hit för mera filmtittande. Ni får ha en fin lördagskväll, det vet jag iallafall att jag kommer ha :)


fina michelle



midsommar

Jag hade väldigt kul kan jag säga , och det slutar som alltid. Nya blåmärken och skrapsår på benen efter en cykeltur.
Vet itne riktigt vad jag ska skriva just nu , är lite småtrött och hungrig så jag ska gå ner och grilla med mor & co.
Men bilder från kvällen blev det inte mycket av med det kommer förmodligen några.
pussen


M

FRAMTIDEN
Namn på barn;
Tea
Vad vill du bli när du blir gammal; Lycklig
Drömjobbet; Bra fråga

FAVORIT
Mat;
Vet inte
Sport; Fotboll
Djur; Kissekatt
Glass; Magnum
Godis; Choklad
Låt; Ayo Technology
Nummer; 10
Tuggummi; Extra
Helgdag; Lördag
Årstid; Sommar
Tandkrämsmak; Colgate
Radiostation; Nrj

HAR DU NÅNSIN
Varit kär;
Ja
Blivit dissad; Säkert hänt
Rymt hemifrån; Ja
Skolkat; Ja
Sovit utomhus; Haha yes
Gråtit i skolan; yepp
Spytt i skolan; yeh, fresh
Velat bli modell; Faktiskt inte
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag; Haha massor
Sett en död människa; Ja på tv :)
Druckit alkohol; Ja
Använt droger; Nej
Ätit sushi; Ja
Retats; haha ja

THIS OR THAT
Cider eller öl;
Beror på tillfälle
Pepsi/cola; Pepsi
Mc donalds/burger king; McDonalds
Kärlek eller sex; Kärlek & sex
Choklad/vanilj; Choklad
Jordgubbar/blåbär; Jordgubbar
Kött/veg; Kött
Tv/film; Film
Gitarr/trummor; Gitarr
Adidas/nike; Adidas
Kinesiskt/mexikanskt; Mexikanskt
Kakor/paj; Kakor
Mtv/vh1; Mtv

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade;
Nathalie
Du pratade med; Nathalie
Du msnade med: Emma
Du kramade; Nathalie
Du skällde på; Nathalie
Du kysste; Millan och Nathalie :D

SENAST DU
Skrattade;
Alldels nyss
Grät; förra veckan
Filmen du såg; Rosa the movie
Tuggade tuggummi; Igår
Drog ett skämt; Kommer inte ihåg
Sjöng en sång; Nyss

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora;
Ja
Ljugit om din ålder; Ja
Bråkat utan anledning; Det har jag säkert

ÖVRIGT JAG HAR
sytt;
Ja
Opererat mig; Nopp
Hoppat bungyjump; Aldrig
Fobi för något; mörker
Sett någon dö; Ja på tv
Varit på begravning;
Sagt att jag hatar någon; Ja..

LIVET
svart eller vitt;
Svart
Rött eller blått; Rött
Skriva eller tala; Tala
Vatten eller coca cola; Vatten
Nagelbitare; För länge sen
Mobil eller mp3; Mobil
Snygg eller charmig; Charmig
Lösgodis eller choklad; Choklad
Frukt eller grönsak; Frukt
Film eller serie; Serie
Sommar eller vinter; Sommar
Fredag eller lördag; Fredag
Ljus eller lampa; Ljus
Övervikt eller undernärd; Undernärd
Kärlek eller vänskap; Det går inte att välja

MIDSOMMAR

Midsommar va helt galen. Det enda jag kan säga är att två cyklar och tre fulla tjejer inte slutar bra. Nu liggar vi här helt jävla döda och jag känner för att ligga kvar i sängen hela dagen, men det ska jag inte! Ska iväg på lite äventyr nnu, skriver mer när jag kommer hem, då får ni även lite bilder! PUSS


N

FRAMTIDEN
Namn på barn;
Något annorlunda och fint
Vad vill du bli när du blir gammal; Lycklig
Drömjobbet; Stylist

FAVORIT
Mat;
Grekisk mat
Sport; Fotboll
Djur; Häst och Hund
Glass; Twister
Godis; Choklad
Låt; Ayo Technology
Nummer; 17
Tuggummi; Extra
Helgdag; Lördag
Årstid; Sommar
Tandkrämsmak; Colgate
Radiostation; Nrj

HAR DU NÅNSIN
Varit kär;
Ja
Blivit dissad; Säkert hänt
Rymt hemifrån; Typ när man var 10
Skolkat; Ja
Sovit utomhus; Haha yes
Gråtit i skolan; yepp
Spytt i skolan; yeh, fresh
Velat bli modell; Faktiskt inte
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag; Haha massor
Sett en död människa; Ja
Druckit alkohol; Ja
Använt droger; Nej
Ätit sushi; Nej
Retats; haha ja

THIS OR THAT
Cider eller öl;
Beror på tillfälle
Pepsi/cola; Pepsi
Mc donalds/burger king; McDonalds
Kärlek eller sex; Kärlek
Choklad/vanilj; Choklad
Jordgubbar/blåbär; Jordgubbar
Kött/veg; Kött
Tv/film; Film
Gitarr/trummor; Gitarr
Adidas/nike; Adidas
Kinesiskt/mexikanskt; Mexikanskt
Kakor/paj; Kakor
Mtv/vh1; Mtv

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade;
Mamma
Du pratade med; Pappa
Du msnade med; Amanda
Du kramade; Mamma
Du skällde på; Kommer inte ihåg
Du kysste; Ludde

SENAST DU
Skrattade;
Alldels nyss
Grät; Skolavslutningen
Filmen du såg; Derailed
Tuggade tuggummi; Igår
Drog ett skämt; Kommer inte ihåg
Sjöng en sång; Sjunger hela tiden

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora;
Ja
Ljugit om din ålder; Ja
Bråkat utan anledning; Det har jag säkert

ÖVRIGT JAG HAR
sytt;
Ja
Opererat mig; Nopp
Hoppat bungyjump; Aldrig
Fobi för något; Fiskar, djupt vatten, mörker
Sett någon dö; Ja
Varit på begravning; Ja
Sagt att jag hatar någon; Ja..

LIVET
svart eller vitt;
Svart
Rött eller blått; Rött
Skriva eller tala; Tala
Vatten eller coca cola; Vatten
Nagelbitare; Aldrig varit
Mobil eller mp3; Mobil
Snygg eller charmig; Charmig
Lösgodis eller choklad; Choklad
Frukt eller grönsak; Frukt
Film eller serie; Serie
Sommar eller vinter; Sommar
Fredag eller lördag; Fredag
Ljus eller lampa; Ljus
Övervikt eller undernärd; Undernärd
Kärlek eller vänskap; Det går inte att välja

NATHALIE'S FÖRSTA

Hallå!
Kom precis hem från stan. Jobbade idag 7-16 och efter det drog jag till stan och mötte Amanda, Sara och Sofia. Kom hem med en massa fina somriga saker, och om nu sommaren skulle vilja komma så skulle jag bli väldigt glad!

Slänger i mig mat just nu och sen ska jag förmodligen möta upp amanda, får se vad vi hittar på idag! puss


sommaren 08

michelle's första

hallå där.
Har inte så mycket tid att skriva just nu för ska snart springa ner till bussen för vidare färd mot stan. 
Ska möta upp Sara, Amanda och Emma där , får se om jag hittar något annars får jag nog bara gå runt och kolla lite grann.

Det var ett tag sen jag bloggae men ska försöka nu igen , så gott jag kan!
så vi hörs sen, pussen

bal 09


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0